Představujeme Online pokladnu

Díky naší nově spuštěné Online pokladně můžete nyní veškerá vyúčtování za služby zaplatit pohodlně a jednoduše platební kartou. Postup je velmi jednochý a seznámit se s ním můžete v tomto článku.

Online pokladna

Blog |

Aktuálně jednáme s dodavatelem fakturačního systému o jeho úpravě tak, abychom vám, našim zákazníkům, dali možnost volby mezi platbou oblíbeným a často využívaným QR kódem a platební bránou Stripe. Fakturační systém sice obě tato řešení podporuje, ale bohužel je neumí zkombinovat. Proto nyní přecházíme s tímto řešením.

Platba z notifikace o vystaveném vyúčtování

  1. Do e-mailu od nás dostanete Výzvu k platbě, Proforma fakturu a nebo Faktruru nově s tlačítkem odkazujícím do naší platební brány.
  2. Po kliknutí na tlačítko budete přesměrováni do platební brány, kde vyplníte pouze e-mailovou adresu, na kterou si přejete zaslat potvrzení o provedení platby. Další pole jako jméno firmy, číslo dokladu a částka budou předvyplněny. Následně se přesunete do druhého kroku, kde jen vyplníte údaje o platební kartě a platbu potvrdíte.
  3. Ihned po provedení platby dostane na zadanou e-mailovou adresu informaci o zaplacení přímo z platební brány. Fakturu odešleme fakturačnímu kontaktu nejpozději následující pracovní den.

Ostatní platby bez přímého odkazu

  1. Pokud nemáte po ruce platební odkaz, můžete navštívít stránku Online poklady na adrese https://smart-websites.cz/online-pokladna/.
  2. Na stránce Online pokladny vyplníte e-mailovou adresu pro zaslání potvrzení o platbě, jméno firmy, číslo dokladu, který si přejete zaplatit, a výši úhrady. Následně se po kliknutí na tlačítko Další přesunete do druhé části formuláře, kde vyplníte údaje o vaší platební kartě.
  3. Ihned po provedení platby dostane na zadanou e-mailovou adresu informaci o zaplacení přímo z platební brány. Fakturu odešleme fakturačnímu kontaktu nejpozději následující pracovní den.

Věříme, že budete s touto novou možností úhrady našich služeb spokojeni.