Sleva 20 % na plugin WP Rocket

Skvělý první dojem, lepší umístění v SEO a více konverzí. To je cíl každého webu. Díky pluginu WP Rocket pro Wordpress toho můžete docílit mnohem snadnějí. Navíc se slevou 20 %.

WP Rocket

Blog |

WordPress plugin WP Rocket je nejvýkonnější řešení pro zrychlení doby načítání webových stránek. Postará se o zlepšení skóre Google PageSpeed a optimalizaci Core Web Vitals. Vaše webové stránky se díky pluginu WP Rocket zrychlí ihned po instalaci a aktivaci pluginu.

WP Rocket levněji

Běžná licence na jeden rok stojí pro jeden web 59 USD, pro tři weby 119 USD a pro neomezený počet webů 299 USD. Nyní s námi můžete získat slevu ve výši 20 % z této ceny a první rok můžete využít služeb pluginu WP Rocket za 47,20 USD pro jeden web, 95,20 USD pro tři weby a nebo za 239,20 USD pro neomezený počet webů. Další roky poskytují slevy sami vývojáři pluginu.

Tato nabídka je určena pro všechny, kteří provozují své webové stránky na redakčním systému WordPress a nevyužívají našich webhostingových služeb. Naši zákazníci mají licenci zahrnutou v ceně webhostingových služeb.

Více informací o pluginu WP Rocket >
Koupit plugin WP Rocket se slevou 20 % >