Správa webu a ještě lepší webhosting

Pokud s námi už nějakou dobu spolupracujete, jistě víte, že se snažíme neustále naše služby inovovat. Před nějakou dobou jsme vás seznámili s novinkami týkajícími se tvorby webových stránek. V tomto článku se podíváme na správu webu a webhosting.

Správa webu

Blog |

Začneme od samotného srdce webových stránek, tedy webhostingu. Webové stránky našich klientů neumisťujeme na veřejně dostupné webhostingy, jako to dělá konkurence, ale pronajímáme si dedikovanou infrastrukturu. Díky tomu máme možnost průběžně sledovat a pravidelně škálovat výkon serverů aktuálním potřebám.

Zatížení CPU a RAM tak máme narozdíl od masových poskytovatelů webhostingových služeb nastaveno s velkými rezervami, abychom minimalizovali případné zpomalení či dokonce výpadky způsobené přetížením serveru apod.

Posílili jsme kapacitu naší infrastruktury

Obdobně jako bývá zvykem u webhostingu, i u nás naši klienti mezi sebou sdílejí technologické zázemí. To znamená, že DNS záznamy pro webové stránky směřují na stejnou IP adresu, a stejně tak si jednotlivé stránky dělí mezi sebe již zmíněné CPU a RAM. S ohledem na výše popsané jsme v posledních týdnech navýšili RAM paměť ze 4 na 8 GB.

Aktuálně tak pro našich cca 50 zákazníků máme dedikované 3x CPU a 8 GB RAM, což je výkon, který dokáže zajistit rychlý a naprosto bezproblémový provoz jejich webových stránek.

Správa webu pro každého

Připravili jsme také tři možnosti výběru zázemí a našeho servisu pro vaše webové stránky:

Start:

Nejedná se o nic nového, tuto službu aktuálně využívají všichni naši zákazníci. Ve zkratce se jedná o webhosting rozšířený o bezpečnostní a optimalizační prvky jako např. pokročilé kešování, automatická optimalizace obrázků atd. Tuto službu nabízíme za roční poplatek 1 390 Kč bez DPH, stávající klienti ji mohou využívat za zvýhodněnou cenu 1 190 Kč bez DPH.

Plus:

Pokud vám vaše webové stránky nejsou lhostejné a uvědomujete si, že pro jejich dobrou funkčnost (a z pohledu vyhledávačů také důvěryhodnost) jsou nezbytné pravidelné aktualizace, jistě zvolíte tuto variantu správy webu. Postaráme se, aby samotné jádro redakčního systému a další součásti byly vždy aktuální, o čemž vás budeme informovat pravidelným reportem. Cena správy webu Plus vychází na 1 990 Kč ročně bez DPH.

Premium:

Tato varianta je určena nejnáročnějším klientům, kteří požadují pro svůj web ještě navíc pravidelný rozvoj. Oproti „plusové“ správě totiž právě zde můžete navíc využívat i našich servisních služeb v rozsahu až 30 minut měsíčně např. pro úpravy textů či změny obrázků na webu. Službu nabízíme za měsíční poplatek 490 Kč bez DPH.

Veškeré další informace najdete na stránce Správa webu.