Dostaňte ze svého webu maximum

Spuštěním webových stránek naše práce nekončí. Aby prezentace fungovala co nejlépe, je potřeba celý balík dalších služeb. Připravili jsme několik variant technické podpory a správy webových stránek zaměřené nejen na rychlost a bezpečnost, ze kterých si můžete vybrat to nejlepší pro váš nový web.

Webové stránky

Blog |

Webhosting

Poskytneme vám prostor pro vaše webové stránky a e-maily. Samozřejmostí je neomezený traffic, PHP 7.4 nebo 8.0, MariaDB 10.3, memory limit 256MB, zálohování 1x denně, zálohy dostupné až 7 dní zpětně.

Cena: 1 390 Kč bez DPH / rok


Pravidelné aktualizace

Nejdůležitějším důvodem, proč redakční systém pravidelně aktualizovat, je zabezpečení. Postaráme se jak o aktualizací jádra redakčního systému, tak aktualizace jednotlivých součástí.

Cena: 600 Kč bez DPH / rok


Smush Pro

Každý obrázek, který do administrace nahrajete, se automaticky zmenší a provede se u něj komprese. Díky tomu se načítání webových stránek výrazně zrychlí.

Cena: v ceně webhostingu


Defender Pro

Díky tomuto zabezpečení bude Váš web ochráněn před útoky hackerů a botů. Zatočíme s brute force útoky i škodlivým malwarem.

Cena: v ceně webhostingu


Hummingbird Pro

Dramatické zrychlení načítání Vašich webových stránek díky kešování mezipaměti, Gzip kompresi souborů, rychlé CDN a dalších doplňků.

Cena: v ceně webhostingu