Blog

Programování aplikace

K vybudování úspěšného podnikání s pluginy nepotřebujete znát kód

4. 3. 2024

V současné době, kdy dochází k sjednocování v oblasti doplňků pro WordPress, se může zdát, že zahájení podnikání s vlastními pluginy pro WordPress by nebylo přínosné. Ale ve skutečnosti je zde spousta malých vývojářů, kteří si dokážou vydělat tím, že se vyhýbají pozornosti velkých hráčů v tomto oboru.

Přečíst si více →
Jak vytvořit web

Ovládněte umění tvorby webových stránek

4. 2. 2024

Přemýšlíte o tom, že byste se pustili do tvorby vlastních webových stránek, ale nevíte, kde začít? Nebo jste již započali, ale cítíte se ztraceni v nekonečném moři informací? Náš nový seriál je přesně to, co potřebujete.

Přečíst si více →
Spam v emailu

Google zavede příští měsíc nová e-mailová pravidla

26. 1. 2024

Google v únoru zpřísní pravidla pro hromadné odesílatele e-mailů, aby omezil spam a zvýšil bezpečnost e-mailové komunikace. Příští měsíc bude společnost Google prosazovat přísnější pravidla pro podniky a skupiny, které odesílají velké množství e-mailů na účty Gmailu.

Přečíst si více →
Umělá inteligence

Revoluce v tvorbě webového obsahu s AI Deeply

27. 12. 2023

Přemýšlíte, jak oživit svůj web a zvýšit jeho návštěvnost? S AI Deeply to bude hračka! Služba nabízí tvorbu SEO optimalizovaných blogových příspěvků, které vám umělá inteligence připraví až 10x rychleji než kdykoliv předtím.

Přečíst si více →
Vánoce 2023

Omezení technické podpory během svátků

13. 12. 2023

Rádi bychom vás informovali o nadcházejícím omezení technické podpory během vánočních svátků a přelomu roku. Abychom mohli strávit čas s rodinou a přáteli, bude od 21. prosince 2023 do 1. ledna 2024 včetně naše technická podpora fungovat v omezeném režimu.

Přečíst si více →
Platba na kontakt

Představujeme novou platební metodu – Platba na kontakt

15. 11. 2023

Jsme zde s novým způsobem placení za naše služby, který vám ulehčí život. Představujeme vám "Platbu na kontakt" - metodu, při které stačí znát pouze naše telefonní číslo 776 116 166.

Přečíst si více →
WordPress pluginy

Pluginy pro WordPress: Bezplatné versus prémiové

13. 11. 2023

WordPress se stal úspěšným CMS také díky jednomu z nejvýznamnějších faktorů - katalogu pluginů. Univerzálnost a cenovou dostupnost WordPressu umožňuje rychlá instalace zásuvných modulů na web.

Přečíst si více →
Umělá inteligence a SEO

8 způsobů, jak umělá inteligence ovlivní vyhledávání a SEO

15. 8. 2023

Umělá inteligence stále dominuje novinovým titulkům. Všichni se zajímají o to, jak změní způsob, jakým žijeme a děláme věci, včetně toho, zda nás všechny nahradí.

Přečíst si více →
Letní dovolená

Informace o letní dovolené 2023

22. 6. 2023

Rádi bychom vás informovali, že od 30. června do 9. července a od 28. července do 6. srpna máme plánovanou dovolenou. Během těchto období budeme schopni řešit pouze urgentní požadavky, jako je například nedostupnost vašich webových stránek.

Přečíst si více →
Zoom meeting

Spouštíme online konzultace tvorby a správy webu

31. 5. 2023

Rozhodli jsme se spustit novou službu, která umožňuje klientům jednoduše rezervovat si telefonický hovor nebo zoom meeting na konkrétní čas. Tento krok má za cíl usnadnit vzájemnou komunikaci a poskytnout zákazníkům možnost rychlé a efektivní konzultace.

Přečíst si více →
WordPress Pluginy

Kolik pluginů je ve WordPressu příliš mnoho

4. 5. 2023

Zásuvné moduly jsou tím, co dělá WordPress tak dostupným, protože mu umožňují být jednou z nejoblíbenějších voleb pro vytváření a správu profesionálních webových stránek prostřednictvím systému správy obsahu (CMS).

Přečíst si více →
ChatGPT

5 pluginů ChatGPT pro WordPress, které byste měli vyzkoušet

4. 4. 2023

ChatGPT vzal digitální svět útokem. Jako tvůrce obsahu nebo marketér možná chcete tuto technologii umělé inteligence dále prozkoumat a implementovat ji do svých webových stránek.

Přečíst si více →