Kromě tvorby webu se postaráme i o marketing

Spojujeme síly s agenturou SEO2, která se specializuje na SEO a optimalizace webových stránek, copywriting a tvorbu obsahu, správu sociálních sítí a výkonnostní reklamní kampaně. Díky tomu můžeme úzce spolupracovat i po spuštění vašich nových webových stránek a společně tak pracovat na jejich neustálém zlepšování.

Strategický marketing

Blog |

SEO a optimalizace webu

SEO stavíme do top pozice strategického marketingu. Odehrává se nejen na poli online marketingových aktivit, ale poměrná část je životně závislá především na všech offline aktivitách vašeho businessu.

Copywriting, tvorba obsahu

Společně vytvoříme kompletní strategický obsah nejen pro webové stránky a sociální sítě. Čtivost a funkčnost zaručena. Spolupracujeme s UX specialisty, SEO odborníky a web analytiky.

Správa sociálních sítí

Prezentace na sociálních sítích a pravidelná komunikace je důležitou součástí kompletního portfólia vaší značky. Každý zákazník či klient je specifický. Pohybuje se na různých platformách a využívá odlišných nástrojů.

Výkonnostní kampaně

Reklamní kampaně jsou pro nás součástí celku strategického marketingu. Nesmíme od sebe v žádném případě oddělovat jednotlivé části. Úspěšná kampaň se nám začíná rýsovat už na první schůzce.

Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.