Představujeme novou platební metodu – Platba na kontakt

Jsme zde s novým způsobem placení za naše služby, který vám ulehčí život. Představujeme vám "Platbu na kontakt" - metodu, při které stačí znát pouze naše telefonní číslo 776 116 166.

Platba na kontakt

Blog |

Všechny ty časy, kdy jste museli opisovat číslo bankovního účtu, jsou minulostí. S „Platbou na kontakt“ jsou vaše peníze okamžitě na našem účtu. Navíc je tato metoda zcela bezpečná, protože platíte na ověřené číslo.

Kdo metodu podporuje?

Tato nová služba je zatím podporována šesti bankami: ČSOB, Česká spořitelna, Komerční banka, Raiffeisenbank, Air Bank a Fio banka. Ale nebojte se, očekáváme, že se k nim brzy přidají i další.

Jaké jsou limity?

Jedním z požadavků, který musíte mít na paměti při používání „Platby na kontakt“, je limit na maximální částku, kterou můžete poslat. V současné době je tato částka stanovena na 5 000 Kč.

Rozšiřujeme možnosti plateb pro naše zákazníky

V našem soustavném úsilí zlepšovat naše služby jsme začali přijímat „Platbu na kontakt“ jako nový způsob placení. Nyní tedy můžete za naše služby platit klasickou platbou na účet, platbou přes QR kód, platební kartou a nově také pomocí „Platby na kontakt“.

Děkujeme, že nám důvěřujete a těšíme se na další spolupráci.